Hebbedingen op AliExpress

Wie kent de site AliExpress niet. De site voorziet in kleine hebbedingen. Maar je vindt er ook kinderwagens of meubels. Laats kwam ik er zelfs mobiele telefoons tegen. De meiden zijn trouwens groot fan van de fluffy telefoon en iPad hoesjes die ze op deze site in alle soorten en maten aanbieden.

Zelf heb ik er eigenlijk nog nooit iets groots op besteld zoals een kinderwagen. Maar ik vind er soms wel leuke kleine koopjes. Zoals de kraaltjes die Phileine gebruikt om armbandjes te knopen. Ook bestel ik er de netjes om het badspeelgoed in op te bergen en vind ik Ali een aanwinst als het gaat om stickers en frutsels waar de meiden mee kunnen knutselen.

Hoe werkt het

Je zoekt op een zoekterm in de zoekbalk. Dit kan je gewoon in het Nederlands doen. Je kunt ook (in de app) zoeken met een foto die je zelf hebt genomen naar een product dat je wilt kopen. Je klikt het aan en plaatst het in je winkelmandje. Let soms wel even op of er verzendkosten zijn. Soms zijn die best prijzig en kan je beter even verder zoeken. Betalen kan gewoon via ideal.

Levertijd

De levertijd verschilt per winkel. Vaak staat de verwachte levertijd bij het product. Meestal duurt het wel vier weken voor het product in Nederland is. Helemaal nu met Covid zijn de verzendingen vertraagd. Houd daar rekening mee als je bijvoorbeeld dingen voor de feestdagen bestelt. Je kan dat dus maar beter ruim op tijd doen.

Mijn favorieten

Zoals ik al zei koop ik er vaak stickers en frutsels. Die worden hier veel gebruikt. Ook het netje waar ik al het badspeelgoed in bewaar komt van Ali. Geniaal, blijft gewoon op de muur hangen en ik heb het in Nederland nog niet gevonden. De poppen draagzakken zijn hier ook een groot succes.

Kleding

Soms bestel ik weleens kleding. Mousseline jurkjes vind ik heel mooi en vond ik daar. Of een shirt met een Mickey Mouse, hier in huis een groot succes.

Gepersonaliseerd

Personaliseren vind ik dus heel leuk. Op Ali kan je dat betaalbaar en makkelijk doen. Een shirt, trui of tas bedrukken, het kan allemaal. Ik maakte daar ook de naam badges van de meiden.

Accessoires

Strikjes, scrunchies of Mickey Mouse oren. Ook deze artikelen vind je er in overvloed. Tasjes zijn hier in huis ook altijd in hit. Dit schattige schoudertasje vond ik er voor 1,99.

Koop jij weleens wat op AliExpress?

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *