Welke adventkalender 2020 kies jij? Dit zijn de tofste!

Heel eerlijk, wij hebben er nog nooit een gehad. Maar langzaam vullen de winkels zich weer met adventkalenders. Nu was ik dus wel nieuwsgierig wat voor verschillende kalenders er zijn.

Soorten

Je vindt er dus echt heel erg veel. Niet alleen voor kinderen maar ook volop voor volwassenen. Gevuld met chocolade, koffiebonen, sokken tot de meest luxe varianten met dure crème en luchtjes. Bekende merken zoals Rituals en Nivea tot de minder bekende merken. Van Harry Potter Lego tot schattige Schleich beestjes. Bij sommige kalenders staat achterop al wat erin zit. Bij anderen is het echt een verrassing wat je er in zult vinden.

Zelf maken

Dit vond ik nou wel een toffe oplossing. Je koopt een kant en klare opzet zoals deze houten kerstboom, of je maakt het zelf natuurlijk. Je zoekt daar zelf cadeautjes bij die het kind of je partner dan per dag uitpakt.

Prijs

Net als de opties welke variant je wilt is ook de prijs divers. Van 3,89 bij de Action naar ruim boven de 100 euro voor Happy Socks. De gemiddelde playmobil kalender vind je voor 20,-, de Lego kalenders zijn rond de 30,- en Barbie was 45,-. Misschien een leuk idee om de kalender met Sinterklaas in de zak te stoppen. Extra leuk omdat op 5 december er dan extra vakjes open mogen.


De leukste voor kinderen
  1. Harry potter adventkalender 2020, de dagen naar Kerst worden gevuld met iedere dag een aanvulling voor met Harry Potter spulletjes.
  2. Schleich , allemaal beestjes en eten die samen een prima aanvulling zijn voor de verzameling van een kleine paardenfan.
  3. Hot Wheels, verschillende auto’s die samen op een toffe baan kunnen rijden.
  4. Lego Friends, hier in huis altijd een leuk cadeau. Iets van Lego Friends. Deze kalender heeft allemaal verschillende onderdelen in het thema Kerst.
  5. Playmobil kalender, hierin vind je 24 artikelen die het thema picknick vormgen.
  6. Stars Wars Lego, van mini figuren tot voortuigen je vindt het allemaal in deze kalender. Leuk voor de iets oudere kinderen.
  7. Barbie kalender, compleet met pop en glitter. Als eerste cadeau krijgt het kind de Barbie. Daarna volgen accessoires.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *