13x toffe meiden cadeau inspiratie voor Sinterklaas en kerst

Sint is weer in het land. Hier zijn ze er druk mee. Olivia die nog gelooft en Phileine die zich verheugt op een gezellig feestje. Nu werden ze al enthousiast toen het eerste cadeauboek in de brievenbus viel. Wild bladerde ze door het boek en ik geloof dat ze werkelijk bij ieder artikel gilde: DIE wil ik. Inmiddels zijn de wensen wel iets aangepast maar bij voorkeur krijgen ze het allemaal. Hieronder lees je mijn 10 favorieten. 

1. Knikkerbaan

De knikkerbaan is een tof cadeau voor groot en klein. Hij kost nu 22,24,-. Het leuk vind ik dat je hem bouwt en daarna er nog plezier mee hebt. Doordat je hem steeds weer anders kunt opstellen is het iedere keer weer feest.

2. Vtech vlogger camera

Hier in huis hebben we de camera, het horloge en de onderwatercamera van Vtech. Eigenlijk wordt alles wel goed gebruikt. Een groot voordeel van Vtech vind ik de robuustheid. Alles kan vallen zonder dat het meteen beschadigd is. Deze vlogger camera staat ook op het lijstje van de dames hier.

3. Verrekijker

Olivia vindt het kijken naar de boten vanaf de hoge brug als we een rondje fietsen geweldig. Maar ook als we wandelen ziet ze vaak vogels in de bomen die ze graag wil zien. Ze heeft dan ook een verrekijker op haar lijstje staan. 

4. Kraaltjes, draadjes en versiersels om armbandjes te maken

Frutselen vinden beiden meiden hier heerlijk. Samen kunnen uren aan tafel zitten om armbandjes in elkaar te zetten. Er zijn ook zoveel verschillende opties dat er altijd wel een nieuwe variant gemaakt wordt. Ik kocht deze kralenplaat bij Funckylife. Je krijgt er dan ook een kralensetje bij. Op AliExpress vind je ook heel veel verschillende soorten kraaltjes, bedeltjes en versiersels. Maar ook bij de Action liggen kant en klare armbandpakketten waar je direct mee aan de slag kan.

5. Kristallen maken

Bling bling to the max hier. Maar deze doos laat je je eigen kristallen maken. Ik heb hem voor Phileine besteld. En stiekem ben ik zelf ook wel benieuwd hoe de kristallen eruit zien.

6. Zelf snoepjes maken

Een eigen snoepjesfabriek. Dat klinkt natuurlijk als een ware uitkomst. Deze experimentenset is hier een perfecte match.

Sint 2020Sint 2020

7. Domino

Oke, heel eerlijk is het meer mijn mens dan die van de meiden. Maar Domino lijkt mij dus geweldig om samen te bouwen. Helemaal nu het weer slechter wordt en we meer binnen zullen zijn. Wij hebben een redelijk grote woonkamer en dus ruimte zat om domino op te bouwen. Hopelijk vinden de meiden het ook leuk, haha.

8. Poopsie slime opbergdisplay & slijm

Nu in de aanbieding voor 16,49. Wat ik een prima prijs vind voor deze doos. Op andere sites en in de speelgoedwinkel worden ze voor het dubbele verkocht. Je krijgt een doos met daarin 1 slijm poppetje. Hier in huis bewaren ze de andere poppetjes erin en ook het slijm. Slijm is hier sowieso een grote hit. Dus ook de lipstick en de donuts staan op de lijstjes.

9. Xoomy

Regelmatig vind ik Olivia languit in haar kamer druk met kleurtjes en blaadjes. Ze is gek op tekenen. De Xoomy staat op haar lijstje omdat ze die in het cadeauboek tegenkwam. Ik kende het niet maar het is dus een compact apparaat die je kind helpt om te tekenen. Je hebt voor jongere kinderen ook nog Dessineo en van Xoomy een XL variant.

10. Kneedgum

Zelf was ik even bang dat dit weer een nieuwe variant van slijm en andere enge dingen was. Maar kleedgum is leuk. Lekker frummelen, dus goed voor de fijne motoriek. Creatieve dingen worden er hier in huis gemaakt. Kortom een leuk cadeautje voor in de schoen. Het merk Ooly Ooly heeft ook nog veel meer leuke hebbedingen. Zo zag ik gummetjes in de vorm van ijsjes, glitter en geurstiften.

11. Na! Na! Na! surprise bedroom rugzak

Een rugzak met daarin een slaapkamer voor het poppetje. Zowel in het roze als in het zwart te krijgen. De meiden vinden het geweldig.

12. De paardenstal van Melissa And Doug

Vorig jaar kreeg Olivia deze paardenstal van Melissa And Doug. Hij is van hout en wordt geleverd inclusief paardjes. Een echte aanrader!

13. Sylvanian Families

De meiden hebben hier het grote en het kleine huis. Ook zijn er inmiddels al veel kleine poppetjes en spulletjes bijgekomen. Deze grote auto staat ook nog op het lijstje van de dames. Hij is nu in de sale voor 19,60! Of deze kleuterschool, ook in de aanbieding voor nu 23,30.

Wat staat er hoog bij jullie op de lijstjes?

Naast deze 11 favorieten wil Olivia graag een mini Tesla om in te rijden, heeft Phileine de wens om een krultang te ontvangen en zijn topmodel spullen hier ook altijd een grote hit.

Wil je meer leuke ideeën? Kijk dan even hier!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *