Black Friday speelgoed koopjes voor jongens en meiden met korting

Met de dure feestdagen voor de deur zijn de artikelen met korting erg welkom. Volgende week vrijdag is het Black Friday en nu al zijn er diverse winkel die korting aanbieden. Hieronder vind je tof speelgoed voor zowel jongens als meisjes met een leuke korting.

Power rangers zijn het helemaal. Dus deze stoere poppen zijn het perfecte cadeau. Er zijn diverse kleuren te vinden en de prijzen variëren vanaf 9,48. Je shopt ze hier

Houten voetbaltafel. Een voetbaltafel die er ook nog prachtig uitziet. Je shopt hem hier voor 25,-.

Enchantimals er zijn diverse varianten te vinden op deze site. Maar deze vinden de meiden hier het tofste. Deze pop kost 7,10.

Sylvanian families auto voor 7 poppetjes. Deze aanbieding is nu 19,60

Aqubeads een beetje wisselend worden die hier gebruikt. Maar zorgen wel vaak voor veel creatieve ideeen. Dat vind ik zelf ook altijd leuk van dit soort speelgoed. Deze doos shop je nu voor 12,50.

Glitter geomag. Bouwen met magneetjes en staafjes. Deze doos kost nu 12,- maar er zijn diverse varianten beschikbaar. Leuk voor oneindig plezier. 

Monster Jam bestuurbare auto.

Een kleur die tof is voor iedereen en een prijs waar ik blij van werd. Nu betaal je 12,74

Een houten koffiezetter waar je ter plekke verliefd op wordt. Hij kost 40,- maar is toch echt prachtig om te zien?

Crystal flyers. Olivia heeft het al dagen over de vliegende elf. Hij kost nu 18,95 en dat is een nette prijs. Bij andere winkel zijn ze 29,95. Iedere keer als zij haar schoen zet hoopt ze dat deze vliegende pop er in zit. Een kleine teleurstelling, want hij komt wel maar dan in de zak op pakjesavond.

Deze houten paarden trailer met paardjes is toch ook geweldig? De meiden hebben hier de stal al dus dit is een mooie aanvulling. Hij kost 12,50.

Zit hier nog niet bij wat je zoekt? Hier vind je meer speelgoed tips!

In deze blog vind je affilliate linkjes. Daar merk jij verder niet van, maar ik ontvang een kleine vergoeding als je via een linkje op deze website iets bestelt.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *