Reisbedjes voor baby’s en kinderen deze zijn super makkelijk

Op reis met kinderen, bij ons was het het vaak een hele karavaan aan spullen die meegaan. Nu zijn wij geen kampeerders maar slapen we graag in een hotel of huisje. Met één kindje en helemaal toen zij een baby was ging dat makkelijk. Met twee kinderen werd het vinden van een geschikte hotelkamer al lastiger. Want niet ieder hotel heeft campingbedjes of familiekamers met genoeg bedden. Met deze makkelijk mee te nemen reisbedjes werd reizen weer easy.

  1. Phil & Teds traveller 

Helaas wist ik toen Phileine zo klein was niet dat dit campingbed bestond. Gelukkig ontdekte ik dit geweldige kinder reisbed toen ik voor Olivia op zoek ging. De Phil & Teds Traveller is een geniaal campingbedje. Licht en compact, 2,8 kg en past in de koffer. De zijkant kan open en je zet het snel op. Er is een aparte inzet te koop waarmee je het bedje verhoogt voor hele kleine baby’s als je dat fijn vindt.

Hij kost 156,- en je bestelt hem hier. De prijs is vrij hoog, maar ik vond het zeker de moeite waard. Uiteindelijk heb ik het bedje op Marktplaats voor een mooie prijs ook weer verkocht.

2. Intex opblaasbaar kinderbed

Als je kindje niet meer in een ledikantje slaapt, maar eigenlijk ook nog te klein is voor een groot bed, of als je een bed zoekt waar je kind niet vanaf rolt is dit bedje van Intex reisbed perfect. Je blaast het snel en makkelijk op en je kind heeft een veilig plekje om in te slapen. Geweldig om mee te nemen op reis of als je uit logeren gaat.

Het bed kost 24,99 en je bestelt het hier!

In deze blog vind je affilliate linkjes. Daar merk jij verder niet van, maar ik ontvang een kleine vergoeding als je via een linkje op deze website iets bestelt.

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *