Contact

Contact

Op happylifehacks.nl deel ik met jullie het stadsleven met de meiden in Utrecht. Van toffe jurkjes tot (gratis) uitjes, kidsgadgets, opvoed overdenkingen en must do’s. Kan je meelezen tijdens onze reizen.

Leuk dat je meeleest! Laat je het weten als je vragen of opmerkingen hebt?

Samenwerken

Wil je samenwerken met happylifehacks? Neem dan gerust even contact op. Je kunt denken aan gastartikelen, reviews, winacties, adverteren, een sponsord story of product placement. Happylifehacks heeft iedere maand een groeiend aantal unieke bezoekers een perfecte plek om zichtbaar te zijn.

Benieuwd naar onze dagelijkse avonturen, neem een kijkje op instagram: gewoonjasmijn

Over HappyLifeHacks

Van elke dag een feestje maken, dat doen we!

Samen met Phileine (juni 2012) en Olivia (maart 2016), mijn man en ik (Jasmijn) wonen wij in Utrecht. Onze dochters zijn twee heerlijke eigenwijze dames met een geweldige energie om zoveel mogelijk uit iedere dag te halen. Al 20+ jaar samen met de leukste en met zijn viertjes leven we een happy life.

Niet meer werken voor geld geeft ons enorm veel vrijheid. We hebben er tien jaar lang hard voor gewerkt. Bewuste keuzes of we iets echt nodig hebben, uitgaven beperken en inkomen verhogen en ondertussen een heleboel life hacks ontdekken die het leven leuker maken. Die deel ik dus graag met jullie.

Ik kan niet zonder koffie, hou van bitterballen (met koffie), eet liever hartig dan zoet en de zon maakt echt alles beter. Reizen doen we graag, Hawaii en het vaste land van Amerika heeft ons hart gestolen maar we hebben nog een mooie bucketlist aan reizen staan. Zuid Afrika, Japan, China, Zuid Korea en de Noordpool willen we graag bewonderen.

Verder houden we niet van koken, wel van lekker eten! Rijden we graag rondjes in de auto en is er niets beter dan samen aanrommelen, of dat nou in Nederland is of aan de de andere kant van de wereld. Phileine heeft een prachtige naam voor in de file staan; in de rij staan. De eigenschap rustig afwachten bezitten we geen van allen.